manwear.pl

swetry meskie duze rozmiary

swetry meskie duze rozmiary Nazywa się to urządzenie konfiguracji. Również zmienia-over produktu / procesu / zadania mogą wymagać maszyny do czyszczenia i / lub oczyszczone.

Każda produkcja biegają ponosi koszty przejścia (produktu / procesu / zadania), a koszt urządzenia set-up czasie. Koszt przejścia pracy i maszyn set-up czasie może obejmować część (lub na 24 * 7 maszyn, wszystkich) kosztów finansowania i amortyzacji kosztów poniesionych podczas gdy maszyny nie produkują wyjście. Celem jest zdobycie Całkowity koszt tych urządzeń, a jednocześnie nie wytwarza kopii.

swetry meskie duze rozmiary

Koszt tego przejścia pracy i konfiguracji maszyny jest dzielona przez liczbę jednostek w każdej serii produkcyjnej. Jeśli uruchomienie produkcji jest jedna jednostka to koszt przejścia i konfiguracji maszyny należy dodać do kosztów tej jednostki. Jeżeli produkcja jest prowadzony jeden tysiąc jednostek czym jedna tysięczna kosztów przejścia i konfiguracji maszyny należy dodać do kosztów każdej jednostki. Jeżeli produkcja jest prowadzony jeden milion jednostek to jego jedna milionowa kosztów przejścia i maszyna konfiguracji dla każdej jednostki. Więc jednostkowy koszt przejścia i maszyna konfiguracji spada dość gwałtownie z wyższym wielkości partii.

swetry meskie duze rozmiary

Na pierwszy rzut oka rozwiązanie wydaje się być konsolidacja serie produkcyjne zakładów produkcyjnych w całej więc każda roślina wytwarza wyższe wielkości partii rzadziej. Wtedy nie będzie zwiększona specjalizacji i większej wydajności (tj niższych kosztów jednostkowych) z powodu dużych seriach produkcyjnych: „wiele rąk czyni pracę lekką”. Jednak będzie ograniczany przez dostępność pracy w każdym miejscu wytwarzania. A ryzyko koncentrując każdy produkt poprzek mniejszych seriach produkcyjnych może przewyższać potencjalne korzyści finansowe. I większe przebiegi produkcyjne – agregujące wiele zamówień klienta – są bardziej złożone, aby zaplanować niż mniejsze partie, z których każda odpowiada jednej zamówienie klienta: „zbyt wielu kucharzy popsuje rosół”.
Wpis zawdzięczamy